Д  И  Н  А  М  И  К  А

 

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ, ПСИХОЛОГИЧНО И

ПСИХИАТРИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

 

Начало
Терапия и консултиране
Проекти
Обучения
Екип
Психичното
на фокус
Обяви
Координати
English
Français

 

 

 

 

 

 


ГРУПА ЗА СОБСТВЕН ОПИТ

Водещ: Димитър Хаджов


Цел: Да предостави възможност на студенти и професионалисти в началото на кариерата си да придобият опит в среда, наподобяваща терапевтичната ситуация.

Анотация: Основният акцент в групата за собствен опит е върху отношенията, изграждащи се между участниците. Чрез тяхното наблюдение, изследване и интерпретиране членовете на групата разбират как се свързват с другите и какви емоционални реакции предизвикват в тях със своето поведение. В своята работа помагащите професионалисти са в подобна ситуация, в която фокусът е върху създаването, развитието и анализирането на отношенията клиент - терапевт. Придобитият в група опит помага на специалиста по-добре да се ориентира, да взима решения и да води процеса. Това става чрез развиване на уменията си да наблюдава, разбира и използва преноса и контрапреноса в терапевтичната ситуация.

Време, честота на провеждане и рамка: Групата за собствен опит се провежда веднъж седмично в четвъртък от 19:00 до 20:30 ч. (два академични часа). Продължителността е 12 месеца. Групата е частично отворена, с възможност за включване на нови членове на по-късен етап.

Участниците: Групата за собствен опит е предназначена за студенти, бакалаври и магистри от помагащи специалности, като психология, социална работа, клинична социална работа, педагогика, семейно консултиране, медицина.

Информация и записване: При интерес към групата може да се обадите на тел. 02 943 11 02 (в интервалите 09:00 - 12:00 часа и 14:00 - 17:00 часа), за да заявите желание за участие или да получите повече информация. Водещият ще се свърже с Вас и ще договорите подходящ ден и час за среща-интервю (тази среща не се заплаща). При необходимост от допълнителна информация може да пишете на водещия Димитър Хаджов на mitko12@gmail.com . Срокът за записване е до 29 декември 2016 г.


Creative Commons License Съдържанието на този сайт се разпространява под условията на Криейтив Комънс лиценз.