Д  И  Н  А  М  И  К  А

 

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ, ПСИХОЛОГИЧНО И

ПСИХИАТРИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

 

Начало
Терапия и консултиране
Консултации онлайн
Ковид-19
Проекти
Обучения
Екип
Психичното
на фокус
Обяви
Координати
English
Français

 

 

 

 

 

 


КУРС БАЗИСНИ ТЕРАПЕВТИЧНИ УМЕНИЯ - първа част

Водещ: Кимон Ганев

През настоящата академична година (2020-2021) предстои ново издание на курса. Обучението е предназначено за професионалисти в областта на помагащите професии. Включването в курса става след интервю с водещия. Желаещите да участват могат да се заявят като изпратят кратка биография и мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com с предмет (subject) "бту". Срокът за заявяване е удължен до 20 октомври 2020 г. За повече информация относно обучението вижте тук, а също можете да се обадите в Център Динамика (тел. 02 943 1102).

ГРУПА ЗА СУПЕРВИЗИЯ

Водещ: Кимон Ганев

В настоящата академична година (2020-2021) продължава работата на групата по супервизия. Сесиите се провеждат веднъж месечно в събота от 14.00 до 17.15 часа. В групата има възможност да се включат още двама нови члена. При интерес можете да се заявите с кратко писмо и автобиография на dinamika.sofia@gmail.com или да позвъните на телефона в Динамика 02 943 1102 (срок: до 15 октомври 2020 г.). За повече информация за работата на групата вижте тук.

ОБЯВА ЗА СТАЖ

Център Динамика обявява позиция за „Стажант – клиничен администратор“ за студенти от помагащите професии в края на обучението си (психолози, социални работници, педагози). Стажът обхваща дейности, свързани с: осъществяване на първия контакт с клиентите на центъра; провеждане на първоначални интервюта; осигуряване на телефонни дежурства; координиране на графици; участие в ежеседмични екипни съвещания, в които се представя и проследява работата по клинични случаи. Позицията е с продължителност четири месеца. Часовата ангажираност е около един работен ден на седмица. Стажът е доброволен. Ако се интересувате от тази позиция, моля изпратете CV и кратко мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com с предмет на писмото “Staj”. За повече информация относно стажа вижте тук.

ОБЯВА ЗА ПСИХИАТЪР

Център Динамика търси психиатър (специалист или лекар, който специализира психиатрия). От него се очаква да се присъедини към екипа на центъра, като постепенно разширява своята ангажираност в правенето на първоначални оценки и воденето на психиатрично лечение. Наличието на интерес към психотерапевтичните подходи ще даде повече възможности за развиване на терапевтичните умения. Ако се интересувате от тази позиция, моля да се свържете с Кимон Ганев на телефон 02 9431102 или на dinamika.sofia@gmail.com.

ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ЦЕНТЪР ДИНАМИКА

Център Динамика навърши двадесет и пет години през май 2020 г.


отначало

 


Creative Commons License Съдържанието на този сайт се разпространява под условията на Криейтив Комънс лиценз.