Д  И  Н  А  М  И  К  А

 

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ, ПСИХОЛОГИЧНО И

ПСИХИАТРИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

 

Начало
Терапия и консултиране
Проекти
Обучения
Екип
Психичното
на фокус
Обяви
Координати
English
Français

 

 

 

 

 

 


ОБЯВА ЗА СТАЖ

Център Динамика обявява позиция за „Стажант – клиничен администратор“ за студенти от помагащите професии в края на обучението си (психолози, социални работници, педагози). Стажът обхваща дейности, свързани с: осъществяване на първия контакт с клиентите на центъра; провеждане на първоначални интервюта; осигуряване на телефонни дежурства; координиране на графици; участие в ежеседмични екипни съвещания, в които се представя и проследява работата по клинични случаи. Позицията е с продължителност четири месеца. Часовата ангажираност е около един работен ден на седмица. Стажът е доброволен. Ако се интересувате от тази позиция, моля изпратете CV и кратко мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com с предмет на писмото “Staj”. За повече информация относно стажа вижте тук.

ОБЯВА ЗА ПСИХИАТЪР

Център Динамика търси психиатър (специалист или лекар, който специализира психиатрия). От него се очаква да се присъедини към екипа на центъра, като постепенно разширява своята ангажираност в правенето на първоначални оценки и воденето на психиатрично лечение. Наличието на интерес към психотерапевтичните подходи ще даде повече възможности за развиване на терапевтичните умения. Ако се интересувате от тази позиция, моля да се свържете с Кимон Ганев на телефон 02 9431102 или на dinamika.sofia@gmail.com.

ГРУПА ЗА СУПЕРВИЗИЯ

Водещ: Кимон Ганев

В настоящата академична година (2018-2019) продължава работата на групата по супервизия. Сесиите се провеждат веднъж месечно в събота от 14.00 до 17.15 часа. В групата има възможност да се включат двама или трима нови члена. При интерес можете да се заявите с кратко писмо и автобиография на dinamika.sofia@gmail.com или да позвъните на телефона в Динамика 02 943 1102 (срок: до 20 септември 2018 г.). За повече информация за работата на групата вижте тук.

КУРС БАЗИСНИ ТЕРАПЕВТИЧНИ УМЕНИЯ - първа част

Водещ: Кимон Ганев

През настоящата академична година (2018-2019) е планирано започването на ново издание на курса с водещ Кимон Ганев. Обучението е предназначено за професионалисти в областта на помагащите професии. За повече информация относно обучението вижте тук. Включването в курса става след интервю с водещия. Желаещите могат да се заявят като изпратят кратка биография и мотивационно писмо на dinamika.sofia@gmail.com (срок до 30 септември 2018 г.). За повече информация можете да се обадите в Център Динамика (тел. 02 943 1102).

ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНТЪР ДИНАМИКА

В края на 2015 г. Център Динамика отбеляза кръглата годишнина от своето създаване с малко празненство, на което присъстваха приятели, колеги и съмишленици.отначало

 


Creative Commons License Съдържанието на този сайт се разпространява под условията на Криейтив Комънс лиценз.